Het blijk dat javascript uit staat op u browser
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Continental GP 4-Season

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Continental GP 4-Season

Mouse over the image for zoom

More Views

  • Continental GP 4-Season

De Grand Prix 4-Season wordt gekenmerkt door een goede lekbescherming en lange levensduur.
Deze band kenmerkt zich door een uitstekende grip op een nat wegdek en bij lage temperaturen.
Dankzij de speciale 
DuraSkin®-laag is de band bestand tegen extreme belastingen.
Een betrouwbare partner voor renners die veel kilometers maken.

Eigenschappen per ondergrond

Meer weten over Black Chili, Vectran, etc. etc.?
Scroll lager en lees er alles over in de technologieën tab.

Kies uw gewenste versie
Art # Versie Color TPI Compound ETRTO Configurable Duplicate Specs Prijs Verzendklaar  
0100173 Continental GP 4-Season 700x23C Color:
Zwart

TPI:
-

Compound:
-

ETRTO:
23-622

1

GEWICHT
230 GRAM.

EUR 43.95

2-5 werkdagen

0100175 Continental GP 4-Season 700x25C Color:
Zwart

TPI:
-

Compound:
-

ETRTO:
25-622

1

GEWICHT
240 GRAM.

EUR 43.95

2-5 werkdagen

0101105 Continental GP 4-Season 700x28C Color:
Zwart

TPI:
-

Compound:
-

ETRTO:
28-622

1

GEWICHT
280 GRAM.

EUR 43.95

2-5 werkdagen

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk GRATIS verzending vanaf 65,-

Vredestein Fortezza Senso Xtreme Weather

Wedstrijdband voor extreem koude en natte weersomstandigheden
Lage rolweerstand en uitstekende grip,ook bij natte en koude weersomstandigheden.

Challenge Paris-Roubaix

De Challenge Paris-Roubaix hoeft niet veel uitleg. 
Deze band is ontwikkeld om de meest extreme routes tot een goed einde te brengen zonder in te boeten aan veligheid, grip en snelheid.
Wilt u de kasseien van het bos van Wallers gaan bedwingen, dan zijn deze banden de beste keuze.

UST Tubeless
Tubeless, UST banden kunnen op UST velgen gemonteerd en luchtdicht gemaakt worden zonder gebruik te maken van antilekvloeistof of een binnenband. Een extra laag is aan de band voorzien die de band luchtdicht maakt, door deze extra laag weegt de band iets meer.

Black Chili Compound
Het geheime rubbermengsel recept voor Continental's topbanden. Het compound (rubbermengsel) van de band vormt de basis voor rolweerstand, grip en tractie. Een uitgekiemd rubbermengsel haalt de beste verhouding van eigenschappen in een band naar boven.

DuraSkin
Gepatenteerde en lichtgewicht flankbescherming.
Verbeterde flankbescherming: Een extreem duurzaam polyamideweefsel die extra fijne topklasse karkassen beschermt tegen insnijdingen, doorprikken en scheuren. Robuustheid en geringe gewichtstoename: Door een kostbaar productieproces bedekt het DuraSkin™-weefsel het volledige karkas van de band. De toename van het gewicht bedraagt slechts ca. 10 g.
Elegant uiterlijk: Een nieuw uiterlijk met een elegante finish door het bruingekleurde DuraSkin™-weefsel op het zwarte bandenkarkas. Alle banden met de DuraSkin™-technologie zijn herkenbaar aan de toevoeging van ProTection.

SafetySystem
Zorgt voor extra bescherming!
Het SafetySystem is opgebouwd uit nylon dat zeer dicht verweven is tot een laag stof wat gemengd wordt met kevlar. Dit geeft een optimale bescherming tegen insnijdingen en doordringend vuil in het loopvlak. De gecombineerde nylon/kevlar laag word volledig verweven in het karkas en heeft daardoor een zeer lage rolweerstand en biedt veel comfort waar andere antilek lagen het af laten weten.

SuperSonic
De Ultieme snelheidsbeleving.
Supersonic betekent de ultieme snelheidservaring. Elk SuperSonic product is geoptimaliseerd voor een extreem laag gewicht en verminderde rolweerstand. Alle onderdelen van de Supersonic banden en binnenbanden worden individueel getest op wat absoluut noodzakelijk is en wat de technisch maximaal haalbare reductie is. De slijtagegevoeligheid en lekbescherming zijn van een ondergeschikt belang om het maximale uit de band te halen. Dit betreft o.a. het karkas, de zijwand en de profieldikte van het loopvlak. Uiteraard wordt alleen de hoogste kwaliteit in materialen gebruikt: zeer fijn nylon voor het karkas en de Black Chili compound technologie.

ProTection
De 4e laag!
ProTection-technologie biedt een perfecte combinatie van snelheid, grip en bescherming tegen lekrijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een extra lekbestendige laag (4e) rond het gehele karkas wat de band volledig beschermd. Ondanks de extra laag biedt de ProTection hetzelfde karakter als van een competitie band door zijn lage rolweerstand en stabiliteit in het karkas. Black Chili levert de vereiste snelheid en grip in het profiel. Een extra functie van de ProTection-technologie is de Tubeless Ready mogelijkheid.

RaceSport
Het RaceSport karkas combineert een licht karkas met een merkbaar betere lekbestendigheid van het hoogste niveau. De RaceSport variant bied 30% beter bescherming tegen lekrijden dan Supersonic banden. Samen met het legendarische Black Chili Compound, is de RaceSport de ultieme combinatie voor XC racen en marathon.

Apex
De Apex technologie zorgt ervoor dat de band bestand is tegen harde landingen en garandeert tevens de stabiliteit in de bochten. Sinds vele jaren wordt deze technologie al in de autobanden succesvol toegepast. Een technologie die ook bij volumineuze banden zinvol is. Apex is een rubbersoort dat tussen de karkaslagen bij de hiel van de band gebruikt wordt.

Bron: Conti.nl
Nog geen review beschikbaar.