Het blijk dat javascript uit staat op u browser
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

De meest recente product reviews van Mountainbanden.be.

 

Goeie grip door Stevenr op 08/11/2018

Superieure grip in alle omstandigheden

Perfecte all-round band door Luc op 08/10/2018

Zoals aktijd zijn maxxis banden uitstekend. Deze band in combinatie met de Ardent band vooraan ikan je overal mee rijden. Tubeless gemonteerd met een gewone voetpomp. Kortom : prima spul.

Top band door Gaart op 07/26/2018

Tip gekregen van collega. Dit is nu al mijn 2de setje banden van de Barzo. Heel tevreden van, zeker omdat ik nogal afwissel van ondergrond en op langere ritten je dit vanzelf hebt. Goeie grip, weinig rolweerstand ook al hoor je de band wel op verharde stukken. Eerste keer lek na 1500km (kuil met steen in) Zelfs 1500km gereden in het bos zonder bijvullen sealant (na 8 maanden pas gedaan). Tevreden dus!

Challenge banden door Van De Putte Salim op 07/17/2018

Goede service alsook topkwalitet!

Trouwe vriend door Filip op 07/05/2018

Al sinds jaar en dag mijn betrouwbare achterband!

Zeer Degelijk door Filip op 07/05/2018

Goede binnenband voor een goede prijs

Zware banden door johanmtb op 06/26/2018

Deze banden zijn voor trajecten met veel asfalt niet geschikt lopen zwaar. Maar ze komen op ruw terrein pas goed tot zijn recht.

Top band door Cédric op 06/12/2018

Echt een fantastische band, enorm veel grip en rolt lekker door. Amper weerstand. Dikke aanrader!

Méér dan de moeite waard door De moeite waard op 06/07/2018

Compacte kit. Alles bij de hand om een tubless race band te repareren. Zelfs bruikbaar om een gewone buitenband te repareren.

Goede licht lopende band door Den Jjag op 06/06/2018

Lichte lichtlopende band, wel een beetje slijtage gevoelig.

Droog weer band door Monty29 op 06/05/2018

Perfecte band voor van achter

goede tussenseizoen band door seal op 06/05/2018

te licht voor het zwaardere werk, maar zomer en tussenseizoenen zijn geen probleem

Top banden door Izaak op 06/05/2018

Ik heb de Black panther als achterband en de BP Xtrac als voorband. De Black Panther heeft in bijna alle omstandigheden veel grip. Op natte boomwortels en stenen/keien is de grio minder. Na een paar goede ritten in natte omstandigheden went het en is er opzich goed mee te rijden. De BP Xtrac heeft als voorband veel grip in alle omstandigheden, persoonlijk vind ik hem fijner dan de BP Xtreme.

Droog weer band door Monty29 op 06/05/2018

Goede band op droog terrein. Op natte wortels schuift hij wel hard

Vittoria Peyote 29" door Zinni op 06/05/2018

tevreden

The all in one door BramO op 06/05/2018

Dit is echt een zalige band. Rolt goed op de asvalt en verharde wegen door de hardere noppen in het midden. Hoe meer je de fiets kantelt des te meer grip de banden vinden door de zachtere noppen op de zijkant. Super allrounder die in alle omstandigheden grip vind. Zelf heb ik gekozen voor de super light versie die tot dusver stevig genoeg blijkt te zijn over scherpe stenen en uitstekende boomstronken

Top band door Cartom op 05/12/2018

Nat, droog, voor mij ideale band. Zeer makkelijk tubeless monteerbaar, zelfs met gewone voetpomp.

Schwalbe Downhill 26x2.10-3.00 AV13D door Schwalbe Downhill 26x2.10-3.00 AV13D op 04/09/2018

Heel goed afgehandeld!

Barzo door Mathias op 03/27/2018

Ideale modderband , met veel grip , die zich zelf snel prober maakt.

Neem het voortaan altijd mee door Erik K. op 03/27/2018

Doet wat moet. Ik had men tubeless band toch lek gereden omdat ik te lang had gewacht om men sealant te vervangen. Men fietsbuddy had gelukkig dit setje bij en na wat prutsen was men band terug op druk. Heb dit voortaan altijd bij. Snelle levering ook! A+

Schwalbe Thunder Burt 27.5 door erna op 03/21/2018

een snelle band

goede binnenbanden door Stefan op 03/16/2018

Luchtig, snel, comfortabel, en alle andere dingen dat je kunt bedenken zitten in deze binnenband. Tegenover een schwalbe binnenband is deze comfortabel en razend snel. Ik weet niet waarom dat de conti een pak beter is dan de schwalbe. Toen ik mijn fiets 2 jaar geleden kocht zaten er conti binnenbanden op, nadat deze na een paar duizend km waren kapotgegaan heb ik schwalbe bb's gekocht. en dat verschil was enorm, een pak stijver, oncomfortabel en toch heb ik er meer dan 10000 km afgelegd met deze binnenbanden, wel veranderd, meeste bb's gaan niet zo lang mee. als je een binnenband wilt kopen, niet treuzelen en koop een conti mtb 29 licht, of welke wielmaat je ook hebt. levering is ook top. :)

Continental x-king 29 race sport. door Stefan op 03/16/2018

Ik was mezelf aan het kapot zoeken voor een band die goed was (snel) op de weg en een goed offroad profiel had. Na alle banden te hebben vergeleken ben ik er op uitgekomen om de x-king racesport te kopen, waarom? Heb al 4 jaar een x-king (protection) als voorband en dacht waarom geen x-king vanachter steken. En ja hoor, een verdomd snelle band, tegeneover een nobby nic 29. Moet er wel bij zeggen dat de binnenbanden zijn vervangen naar een continental 29 mtb light. schwalbe binnenbanden zijn een pak zwaarder, alleen weet ik niet hoe dit komt. heb de band nog niet echt offroad kunnen testen. Deze review komt later.

Super High door HG op 03/07/2018

Perfecte band. Geen weg te ruw.Goede grip op elk terrein.

Onza Canis 27,5" door kurt op 03/05/2018

heel goede band, veel grip en bolt nog lekker ook.

Goede grip door Monty29 op 02/26/2018

Een goede voor band met veel grip. Je kunt met hele lage druk rijden

Perfect door Rudy op 02/24/2018

Makelijk en sterke en niet te dikke bandelichters deze zijn van een goed kwaliteit

MTB banden.be en Forekaster door MTB ride 99 op 02/23/2018

Ten eerste service was top! Goede marktconforme prijzen en snelle levering. Betreft de forekaster, deze doet precies waar maxxis hem voor heeft ontworpen. Goede in de modder en nattigheid en ook op losse ondergrond. Zijwaartse grip is verrassend goed en rolweerstand is acceptabel. Een mooie band voor licht trailwerk of voor xc ritten in de winter. Gecombineerd met een ardent race achter voor een goede allround ardennen combinatie.

Topband! door Bart op 02/21/2018

Top banden die op harde ondergrond, nat en droog. goede grip geven en licht lopen.

Buitenband door Cliff op 02/20/2018

Goeie degelijke band. Bold vlot

Efficient door Lino op 01/21/2018

Doet gewoon wat het moet doen. Niks meer niks minder

Maffia ikon skinwall door Mike op 01/21/2018

Perfecte band voor het mtb zomerseizoen

Allrounder door Renato op 01/20/2018

Snelle, soepele en sterke band waarmee ik zelf in modderachtige situaties uit de voeten kan. Gewicht kan misschien minder (schwalbe) maar de flanken zijn duidelijk beter beschermd.

Een winterse aanrader! door Peter op 12/18/2017

Perfecte grip in de modder en een lage rolweerstand op verharde ondergrond. Snelle levering.

Tractorband door Stevie op 12/18/2017

Grip tot het oneindige, maar je betaalt er een goeie prijs voor in rolweerstand.

Lichte kwaliteitsvolle binnenband door Fre op 12/06/2017

Ik rij sinds een maand met deze banden. Tot nu toe nog geen problemen mee gehad. De gewichtsbesparing is de iets duurdere prijs wel waard.

Lichte kwaliteitsvolle binnenband door Fre op 12/06/2017

Lichte binnenband en tot nu toe nog geen problemen mee gehad.

Ardent29 door Rutger op 12/03/2017

Zeer goede grip in winterse omstandigheden...blij dat ik ze heb

the crow 29" door didin op 12/03/2017

brilliant op zand en eerder vaste ondergrond.... in combinatie met modder wordt het moeilijk

Ben tevreden klant door Geert op 11/26/2017

Zeer te vrede

Joe's NoFlats Eco Sealant 500ml door Willem op 11/22/2017

M'n Racing Ralph liteskin hier direkt en zonder enige problemen tubeless mee gemaakt. Geen lekken in de dunne zijwanden ... en nog milieuvriendelijk ook.

goede All-Round band door Luc op 11/19/2017

Goede grip in de bochten en een goeie loop van de band, vlot om tubeless te monteren.

zeer practisch door Luc op 11/19/2017

Beste pompje dat ik tot nu toe gehad heb. Geen gesukkel met dicht en open draaien, luchtverlies enz...

Rocker ron door Dirk op 11/19/2017

Veel grip...

Racing ralph door Dirk op 11/19/2017

Goed

Slijtage door Whaffy op 11/17/2017

Slijt snel op E mbt, slechts 3500 km en het profiel is weg, Weinig weerstand tegen lek rijden. Goede grip op stenen minder in de modder.

race king door jasper op 11/15/2017

zeer goede band, aangenaam om mee te rijden.

zeer goede najaarsband door Chris op 11/14/2017

doet het zeer goed achteraan. ook bij modder blijf ik er mee rijden. de goede rolweerstand doet het beetje schuiven te verwaarlozen. heb er geen last mee met doorspinnen op hellingen.

Innovations ultraflate plus door Pompje op 11/14/2017

Voordeel dat men met de rest nog een 2e band kan oppompen. Vroeger moest men dit weggooien

Slipery when wet door Dafie op 11/06/2017

Zwaarder dan aangegeven. 730 & 740 g. Rolweerstand is prima evenals grip in bochten. Natte wortels zijn echter het probleem. Levensgevaarlijke onvoorziene uitglijders op iedere wortel die ook maar iets van vocht heeft gezien. Banden er snel weer afgegooid en vervangen door RoRo voor en ThuBu achter. Sneller, lichter en betrouwbaarder. Helaas nog steeds geen goed alternatief voor schwalbe:(

Een echte all terrain band!! door Vermeeren op 10/25/2017

Voor iedere ondergrond behalve asfalt echt perfect zeker nu tijdens herfst en de winter top voor modder en bladeren onze favoriet in combinatie met de Touch Tom!!

Schwalbe Nobby Nic 29" door Mich op 10/18/2017

SUPER GRIP IN DE MODDER !

Top alles! kunner voor de echte mountenbiker. door Vermeeren op 10/17/2017

Een band die zo goed als alle wegen perfect kan nemen modder natte ondergrond over obstakels geen enkel probleem grote aanrader.

Ventielen 44mm door JoGro op 10/14/2017

Voldoet prima. Doet wat een ventiel hoor te doen.

Handig door JoGro op 10/14/2017

Handig in gebruik. Ventiel losdraaien Sealant injector erop plaatsen en klaar. Geen gesmodder!

Prima door JoGro op 10/14/2017

Goed produkt

Wat een fijne band ! door Eric op 10/11/2017

Ik gebruik hem als voorband, boezemt veel vertrouwen in en geeft dat ook, door onder meer zijn uitstekende grip, in ieder weers en terreinomstandigheden, stuurt echt scherp was wel even wennen, komende van een Conti Raceking vergeleken met deze is de rolweerstand nagenoeg gelijk.

jumbo jim door Jumbo Wim op 10/06/2017

veel tractie en licht in gewicht, zeker als tubeless horizontaal door de bocht

Prima banden door Daaf op 09/23/2017

Ik gebruik dit type band al jaren. Prima kwaliteit en grip onder alle omstandigheden.

Vredestein Black Panther Xtreme 27,5" door Kurt op 09/14/2017

+ fantastische grip, zowel in beklimmingen, in bochten als bij het remmen + lage rolweerstand + stevige rubber compound + prijs/kwaliteit - geen rijrichting aanduiding op de band - vergt enige handigheid om te monteren (strak)

Veel grip door Gerard op 09/13/2017

Goede band als voorband en ook achter te gebruiken als het drassig / modderig is.

prima band door ivan op 09/13/2017

lage rolweerstand en zeer snel insturen,eens in de bocht toch erg stabiel

Goede lichte allrounder door K op 09/09/2017

Makkelijk tubeless te leggen met behulp van een co2 patroon. Lichtste allrounder! Niet de sterkste band, mr logisch met zo'n laag gewicht... Zijwanden mochten nog iets sterker zijn vr de TL snakeskin versie...

Tof ding door K op 09/09/2017

Werkt goed... Voor een 'zeer goed' moest het systeem iets beter afdichten van een reeds in gebruik co2 patroon. Sputterde even, nog eens laten blazen en dichtte weer af. Toch een beetje lucht kwijt... Belangrijkste verkooppunt: door het push-systeem schroef je nooit je bovenste deel van je schrader ventiel los (gebeurt soms bij een pompje die je moet opschroeven) en natuurlijk zeer licht systeem

All-round door Davy op 09/05/2017

Deze band is geweldig zowel op de weg als in het veld. Modder, stenen,... overal veel grip!

geweldig door edje op 08/28/2017

gewoon geweldig.

Als voorband door GK op 08/24/2017

Sturen in modder alsof het niets is, zelfs in stevige afdaling. Maar in ander omstandigheden een (voor mij) veel te hoge rolweerstand.

Achterband door GK op 08/24/2017

Gemonteerd als achterband. Rolweerstand valt heel goed mee. Fantastische grip in (voor mij) alle omstandigheden.

Goede lek beschermin door Joost op 08/08/2017

Prima band, goede lek bescherming

Superband door Superband op 08/02/2017

Super lichte band die zeer goed loopt , ideaal bij droog weer en voor deze prijs

eenvoudig en goed door bruno op 07/23/2017

zeer goed

Schwalbe binnenbanden 27,5"/29" door Michael op 07/21/2017

Ze zijn gewoon perfect

Continental Speed Ride 29" door Michael op 07/21/2017

Ideale speed ride banden ze zijn gewoon perfect

Tevreden door Alex op 07/19/2017

Nog niet zo lang aan het biken, en begonnen op oude Black Panthers. Deze band aangeschaft omdat het volgens de info een goede all-round band is. Stuk betere grip achter tijdens het klimmen, en voor tijdens afdalen en in bochten. Op de weg iets meer weerstand, maar dat vind ik geen probleem. Monteren ging, in tegenstelling tot wat klachten op het net, gemakkelijk. Alleen nog steeds onduidelijk welke draairichting voor en achter nou het beste is voor deze band.

Hinterreifen door Strandsegler 330 op 07/02/2017

Sehr gut geeignet als Segelwagen - Hinterreifen Kl. 5 Sport

perfect werkende Latex door Frankie op 06/19/2017

Ik ging voor de eerste keer mijn banden Tubless maken en latex vullen. Heel wat filmpjes gezien, maar met deze Effetto Mariposa Tubless kit kan een leek dit doen. Nieuwe tape om de velg, ventiel erin, band erop, Latex door ventiel met meegeleverde spuit, oppompen, schudden en klaar..

Conti Explorer alternatief door Leo op 06/17/2017

Jaren gezocht naar een alternatief voor de Conti Explorer in 29". Bij deze gevonden. Goed in de modder zonder een modderband te zijn, stevig en supermakkelijk tubeless op Duke velgen. Alleen bij extreme modder uit zijn richting te krijgen maar voorspelbaar. Neem het gewicht van een tubeless gemaakte RoRo en je komt al aardig in de buurt...5 sterren zonder twijfel

rocket ron 29" door petruske op 06/13/2017

zeer goede band had er reeds een vooraan liggen ,dus moet ik er wel tevreden over zijn anders had ik voor achteraan een andere gekozen

Goede band door Peter op 06/11/2017

Goede band, prima grip, hele natte omstandigheden is de band geen fan van, maar wie wel....

Zeer goed door Rody Aerts op 06/07/2017

Ik gebruik deze al een geruime tijd. Is een goed product.

Schwalbe Pro One door nyske op 06/07/2017

gewoon zeer goed

banden door continental op 06/05/2017

top

Snelle en sterke band door Erik op 05/27/2017

Rolt goed en nooit mee lek gereden. (Exo versie)

uitstekend / grip/rol door ward op 05/24/2017

uitstekende grip , niks onverwachts , goede lekbescherming ,laat toe met lage druk te rijden , all rounder

Onza canis door kurt op 05/24/2017

Deze test ik nu ter vervanging van een RORO en RARA. Zeker tevreden van de grip, en loopweerstand. Eén min puntje is misschien het gewicht die iets hoger is.

snel + genoeg grip door Ben op 05/23/2017

perfecte band bestaat niet, maar voor in de kempen en de occasionele ardennentrips, vind ik niet veel betere opties. Ik rijd wel met de duurste versie (al een paar jaar trouwens...)

Goed lopende band voorband met veel grip door Olivier op 05/21/2017

Zeer goeie grip in de bochten en toch weinig rolweerstand. Aanrader

Al jaren goed door Down Under op 05/18/2017

Goede dichting. Al jaren in gebruik voor mtb.

goed spul door arjan op 05/07/2017

werkt goed maar dat was al bekent bij mij gebruik niet anders

zeer fijne band door arjan op 05/07/2017

zeer fijne band loopt licht en is goed tubeless te maken met latex vloeistof.

Handig! door Luc op 05/03/2017

Handig om mee te nemen in rugzak.

Veelzijdige band door Luc op 05/03/2017

Perfect tubeless te maken, zelfs op te pompen met gewone voetpomp. Loopt perfect recht en volle grip op alle terrein.

Onza canis 29" door Stievo1 op 05/02/2017

Super

super door teo op 04/30/2017

schitterende band !!!!

Top banden door E. Martens op 04/25/2017

Ik heb de gewone versie als achterband en de Xtreme als voorband, beiden in de TLR versie. De Xtreme versie is in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden niet alleen voor extreme omstandigheden. Een voorband met erg veel grip (in bochten) en lage rolweerstand. Top banden!

Top banden door E. Martens op 04/25/2017

Ik heb de gewone versie als achterband en de Xtreme als voorband, beiden in de TLR versie. De gewone versie (Folding) heeft als achterband onder bijna alle omstandigheden veel grip en een lage rolweerstand. Top banden!

Top banden door E. Martens op 04/25/2017

Ik heb de gewone (wel TLR) versie achter en de Xtreme (ook TLR) als voorband en beide zijn super fijne banden. De gewone BP heeft als achterband in alle omstandigheden goede grip en een zeer lage rolweerstand. Jarenlang gereden met de bekende combi RO/RO en RA/RA en dit is zowel rijtechnisch als voor wat betreft duurzaamheid stukken beter. Gewicht is enkele grammen meer dan de snakeskinversies van de genoemde concurrent (9 gram om precies te zijn). Topper deze banden!

uitstekende band door E. Martens op 04/25/2017

De term Xtreme en toelichting "bij extreme omstandigheden" zijn wat mij betreft een beetje misleidend. Ik heb de gewone (wel TLR) versie achter en de Xtreme (ook TLR) als voorband en beide zijn super fijne banden. De Xtreme geeft bij agressief/aanvallend bochtenwerk echt heel veel grip en heeft een lage rolweerstand. Jarenlang gereden met de bekende combi RO/RO en RA/RA en dit is zowel rijtechnisch als voor wat betreft duurzaamheid stukken beter. Gewicht is enkele grammen meer dan de snakeskinversies van de genoemde concurrent (9 gram om precies te zijn). Topper deze banden!

Sterk en snel rollende band door Marcus VDM op 04/19/2017

Ideale band voor droge weersomstandigheden. Sterk en veel grip in de bochten.

Continental Standaard 29x1.75-2.50 Presta 60mm door philip op 04/19/2017

zocht een band met iets langer ventiel en bij deze em gevonden. ik weet er zijn er waarschijnlijk nog anderen maar meer dan tevreden over deze