Het blijk dat javascript uit staat op u browser
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

De meest recente product reviews van Mountainbanden.be.

 

Goede lek beschermin door Joost op 08/08/2017

Prima band, goede lek bescherming

Superband door Superband op 08/02/2017

Super lichte band die zeer goed loopt , ideaal bij droog weer en voor deze prijs

eenvoudig en goed door bruno op 07/23/2017

zeer goed

Schwalbe binnenbanden 27,5"/29" door Michael op 07/21/2017

Ze zijn gewoon perfect

Continental Speed Ride 29" door Michael op 07/21/2017

Ideale speed ride banden ze zijn gewoon perfect

Tevreden door Alex op 07/19/2017

Nog niet zo lang aan het biken, en begonnen op oude Black Panthers. Deze band aangeschaft omdat het volgens de info een goede all-round band is. Stuk betere grip achter tijdens het klimmen, en voor tijdens afdalen en in bochten. Op de weg iets meer weerstand, maar dat vind ik geen probleem. Monteren ging, in tegenstelling tot wat klachten op het net, gemakkelijk. Alleen nog steeds onduidelijk welke draairichting voor en achter nou het beste is voor deze band.

Hinterreifen door Strandsegler 330 op 07/02/2017

Sehr gut geeignet als Segelwagen - Hinterreifen Kl. 5 Sport

perfect werkende Latex door Frankie op 06/19/2017

Ik ging voor de eerste keer mijn banden Tubless maken en latex vullen. Heel wat filmpjes gezien, maar met deze Effetto Mariposa Tubless kit kan een leek dit doen. Nieuwe tape om de velg, ventiel erin, band erop, Latex door ventiel met meegeleverde spuit, oppompen, schudden en klaar..

Conti Explorer alternatief door Leo op 06/17/2017

Jaren gezocht naar een alternatief voor de Conti Explorer in 29". Bij deze gevonden. Goed in de modder zonder een modderband te zijn, stevig en supermakkelijk tubeless op Duke velgen. Alleen bij extreme modder uit zijn richting te krijgen maar voorspelbaar. Neem het gewicht van een tubeless gemaakte RoRo en je komt al aardig in de buurt...5 sterren zonder twijfel

rocket ron 29" door petruske op 06/13/2017

zeer goede band had er reeds een vooraan liggen ,dus moet ik er wel tevreden over zijn anders had ik voor achteraan een andere gekozen

Goede band door Peter op 06/11/2017

Goede band, prima grip, hele natte omstandigheden is de band geen fan van, maar wie wel....

Zeer goed door Rody Aerts op 06/07/2017

Ik gebruik deze al een geruime tijd. Is een goed product.

Schwalbe Pro One door nyske op 06/07/2017

gewoon zeer goed

banden door continental op 06/05/2017

top

Snelle en sterke band door Erik op 05/27/2017

Rolt goed en nooit mee lek gereden. (Exo versie)

uitstekend / grip/rol door ward op 05/24/2017

uitstekende grip , niks onverwachts , goede lekbescherming ,laat toe met lage druk te rijden , all rounder

Onza canis door kurt op 05/24/2017

Deze test ik nu ter vervanging van een RORO en RARA. Zeker tevreden van de grip, en loopweerstand. Eén min puntje is misschien het gewicht die iets hoger is.

snel + genoeg grip door Ben op 05/23/2017

perfecte band bestaat niet, maar voor in de kempen en de occasionele ardennentrips, vind ik niet veel betere opties. Ik rijd wel met de duurste versie (al een paar jaar trouwens...)

Goed lopende band voorband met veel grip door Olivier op 05/21/2017

Zeer goeie grip in de bochten en toch weinig rolweerstand. Aanrader

Al jaren goed door Down Under op 05/18/2017

Goede dichting. Al jaren in gebruik voor mtb.

goed spul door arjan op 05/07/2017

werkt goed maar dat was al bekent bij mij gebruik niet anders

zeer fijne band door arjan op 05/07/2017

zeer fijne band loopt licht en is goed tubeless te maken met latex vloeistof.

Handig! door Luc op 05/03/2017

Handig om mee te nemen in rugzak.

Veelzijdige band door Luc op 05/03/2017

Perfect tubeless te maken, zelfs op te pompen met gewone voetpomp. Loopt perfect recht en volle grip op alle terrein.

Onza canis 29" door Stievo1 op 05/02/2017

Super

super door teo op 04/30/2017

schitterende band !!!!

Top banden door E. Martens op 04/25/2017

Ik heb de gewone versie als achterband en de Xtreme als voorband, beiden in de TLR versie. De Xtreme versie is in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden niet alleen voor extreme omstandigheden. Een voorband met erg veel grip (in bochten) en lage rolweerstand. Top banden!

Top banden door E. Martens op 04/25/2017

Ik heb de gewone versie als achterband en de Xtreme als voorband, beiden in de TLR versie. De gewone versie (Folding) heeft als achterband onder bijna alle omstandigheden veel grip en een lage rolweerstand. Top banden!

Top banden door E. Martens op 04/25/2017

Ik heb de gewone (wel TLR) versie achter en de Xtreme (ook TLR) als voorband en beide zijn super fijne banden. De gewone BP heeft als achterband in alle omstandigheden goede grip en een zeer lage rolweerstand. Jarenlang gereden met de bekende combi RO/RO en RA/RA en dit is zowel rijtechnisch als voor wat betreft duurzaamheid stukken beter. Gewicht is enkele grammen meer dan de snakeskinversies van de genoemde concurrent (9 gram om precies te zijn). Topper deze banden!

uitstekende band door E. Martens op 04/25/2017

De term Xtreme en toelichting "bij extreme omstandigheden" zijn wat mij betreft een beetje misleidend. Ik heb de gewone (wel TLR) versie achter en de Xtreme (ook TLR) als voorband en beide zijn super fijne banden. De Xtreme geeft bij agressief/aanvallend bochtenwerk echt heel veel grip en heeft een lage rolweerstand. Jarenlang gereden met de bekende combi RO/RO en RA/RA en dit is zowel rijtechnisch als voor wat betreft duurzaamheid stukken beter. Gewicht is enkele grammen meer dan de snakeskinversies van de genoemde concurrent (9 gram om precies te zijn). Topper deze banden!

Sterk en snel rollende band door Marcus VDM op 04/19/2017

Ideale band voor droge weersomstandigheden. Sterk en veel grip in de bochten.

Continental Standaard 29x1.75-2.50 Presta 60mm door philip op 04/19/2017

zocht een band met iets langer ventiel en bij deze em gevonden. ik weet er zijn er waarschijnlijk nog anderen maar meer dan tevreden over deze

Missing nobs door Sam op 04/04/2017

Geen goede banden als er geen modder is, ze slijten zeer hard en de draden komen er al na enkel dagen door, na enkele weken zelfs noppen die er afscheuren

yellow tape door hdc op 04/02/2017

gemakkelijk re monteren

Contintal trail king 26 door Thomas op 03/27/2017

Perfecte banden

Buitenband door Phil op 03/25/2017

Zeer goede band voor modder

Binnenband door Phil op 03/25/2017

Goed

Super mooie band door Svelt lover op 03/08/2017

Super mooie band met uitstekende eigenschappen op zowat alle ondergronden. Rolt beter dan de Canis, voor mij een blijvertje! Super levering ook! Thanks!

Goede band door Luppe op 02/24/2017

Zeer tevreden

NoTubes Set Ventielen 44mm door Kurt op 01/08/2017

Zeer degelijke ventielen die goed afsluiten.

NoTubes Sealant 473ml. door Kurt op 01/08/2017

Goed spul. Een topper.

NoTubes Yellow Tape 21mm (9.1m) door Kurt op 01/08/2017

Goed aan e brengen.

Matti door Mattiassworks op 01/07/2017

Tubless band op cours fiets terug opleggen na juist het ventil te vervangen lukt....Toch ontgoocheld in dit product van Schwalbe. Waarschijnlijk gebruik ik het niet juist...?

Matti door Mattiassworks op 01/07/2017

Eenvoudig en solide tool

Sneller dan de Canis door Xc-er op 01/06/2017

Zeer toffe band dit, ik had altijd de Canis skinwall. Ook een fijne band, maar deze rolt toch fijner. Iets duurder maar voor de looks heb ik het er voor over.

Super bandje door Jurgen op 01/03/2017

installatie: tubless zonder enig probleem. Slijtage: voor dit type band zeer goed Lekweerstand: zeer goed 0 lekke bande op 8 maand Grip op verschillende onder grond: Verhard: zeer snel lage rol weerstand. Los: zeer goed Zand: zeer goed Stenen: goed Modder: slipt wat maar alles gecontroleerd. Voor droog weerband meer dan behoorlijk. Voor mij een zeer goede all rounder. Bij wat natter weer is een combi met groffer voorband aan te raden. Vb saguaro, Barzo.

Mtb door Arnold op 12/27/2016

Dag ik heb onza svelt TLR skinwall besteld bij jullie. Een toertocht gereden en veel slijtage aan de zijwand van de band maar enkel vanachter, van voor niet. Voor mij een goede band ook in de modder (wil nog een setje kopen maar twijfel kijken hoelang band goed blijven )

oke door dave op 12/18/2016

snelle band met veel zijdelingse grip

Fantastische allrounder door SDV op 12/16/2016

De snakeskinversie gekocht en van de eerste keer perfect tubeless gekregen zonder nalekken door de wangen. De ideale band om een heel jaar door in gelijk welke omstandigheden te rijden: snel en voldoende grip.

Makkelijk door SDV op 12/16/2016

Makkelijk in gebruik op gelijk welke velg. Wel mis ik een rubber beschermringetje zoals op de Mavic ventielen om de velg te beschermen tegen het aandraaien van het ventiel. Voor de rest top!

Onza canis 27,5 door Danny op 12/04/2016

Zeer goede band weinige rolweerstand en prachtige uitzicht op mijn spark 710 met dt Swiss xr 1501 spline wielen

Top door nightrider op 11/29/2016

Goede uitleg op de site zodat je de juiste keuze kan maken, daarna vlotte levering!

Perfect door Peter op 11/28/2016

Zeer goeie kwaliteit! Erg tevreden

onza canis 27.5 door geert op 11/22/2016

hebben een soepele rubber structuur. zeer geslaagd,veel grip

Goede band door Duty op 11/16/2016

Deze band gebruik ik voor het eerst sinds kort. Ik wou een keer een waardig alternatief proberen voor de Rocket Ron. Hopelijk is deze lekbestendiger en gaat hij langer mee... Eerste ervaring is alvast positief: goede grip, goed tubeless te leggen.

no tubes kit door shanti op 11/15/2016

werkte heel goed; zelf met normale fietspomp alles kunnen doen ; geen compressor nodig gehad

Degelijke allround banden door Svenny007 op 11/12/2016

deze banden zijn zeer goed te gebruiken op alle soorten ondergrond. overal zeer goede grip .

Ardent door Canyon op 11/05/2016

Goed band met veel grip. Iets minder druk dan voorgeschreven en hij laat u niet in de steek

prijs kwaliteit door Jos Dragstar op 11/04/2016

Heb er nu 3200km opzitten met de Rocket ron en de achterband is aan vervanging toe , ga wellicht voor 90% terug een schwalbe opsteken Zowel op baan grind als in de bos een geweldige MTB band op 3200 km 1x plat gevallen super

Onza Canis 29" skinwall door kurtd op 11/02/2016

Naast het mooie uitzicht van deze band, is het een band met heel goede rijeigenschappen. In no time tubeless.

Super band voor de herfst en winter door MaxxisFan op 10/25/2016

Enorm fijne band voor in de Ardennen in herfst en winter periode! Super grip, lage druk en grote fun factor. Scherpe prijs en snelle levering. TOP!

Zo goed als perfect door Slijkcoureur op 10/24/2016

Rocket Ron 2.25 29", achteraan gemonteerd om dat net meer grip in het slijk en de Ardennen. Voldoet perfect aan mijn vraag, grip, rolt goed en tubeless gemonteerd op 1.8/1.6b. Ga je hoger in druk gaat het comfort weg en rolt hij ook niet beter. Perfecte band allround het jaar, tenzij je ééécht snelheid wil, neem dan een Racing Ralph, maar de grip is hier wat minder dan.

Zo goed als perfect door Slijkcoureur op 10/24/2016

Ik kan geen betere band bedenken voor de parcours in het veld (slijk/modder) en in de Ardennen. Zo goed als altijd grip, alleen mag je ze niet te hard oppompen, (tubeless) 1.8/1.6 is voldoende. Rolt nog vrij soepel vooraan. (2.25 29") Een aanrader voor het hele jaar, tenzij je ééécht snelheid wil, neem dan de Rocket Ron. Zeer goede band.

Doet wat het moet door Cypo op 10/21/2016

Zoals het beschreven staat, doet perfect wat het doet zonder meer.

Geeft geen kick door 29'er op 10/19/2016

Deze band geeft geen kick. Topper voor de stevige ritten die ik tijdens de herfst en winter doe op mijn mtb.

Zondermeer ok door Patrick op 10/17/2016

Alleen in modder scoort deze band minder. Maar verder voldoet deze aan de verwachtingen.

Uitstekende band. door Olivier op 10/16/2016

Zowel in de modder als op rotsen (Ardennen) is dit een uitstekende band.

Geweldige modderband voor achter door Hans op 10/12/2016

mountainbanden.be is een van de goedkoopste en als maxxis fan ben ik erg blij met hun assortiment.

zeer goede modder band door Hans op 10/12/2016

mountainbanden.be is een van de goedkoopste en als maxxis fan ben ik erg blij met hun assortiment.

Super banden door Johan guidee op 10/06/2016

Zeer baanvast

Super banden door Johan guidee op 10/06/2016

Goede band

Perfect voor de Ardennen door Anton op 09/28/2016

Ik kan weinig betere banden bedenken voor de trails in de Ardennen. Aanrader voor het najaar/winter!

Vittora door Cube ridder op 09/28/2016

Vrij stage band .150 tpi is toch wat minim voor een crosser

houffa waardig door seal op 09/27/2016

perfecte balans voor ruw terrein , afgewisseld met beter lopende stukken. Goede zijdelingse grip !

Schwalbe Doc Blue door Michaël op 09/25/2016

Makkelijk te gebruiken en werkt percect

Het blijft mijn go to band! door Guy op 09/23/2016

Makkelijk te monteren, tubeless set-up zonder gedoe en met een gewone pomp! Bomb proof, veel grip en dat allemaal voor een redelijk gewicht. Hier kan wat mij betreft geen enkele andere band aan tippen.

Soepel en grip Ok door HenkJ op 09/22/2016

Ik wilde eens wat anders dan schwalbe, en kwam uit bij deze band. Eerste indruk is positief: goede grip, en banden lopen erg soepel. Band blijft corrigeerbaar als grens wordt opgezocht in bochten, en reageert voorspelbaar. Ik heb de band getest op droge snelle tracks van Utrechtse Heuvelrug

Peyote door Mistral op 09/06/2016

Prima All rounder

Maxxis ardent 29 door Tw op 09/03/2016

Als voorband gestoken tubeless zonder problemen , en zeer tevreden over de grip... Droog en nat

Maxxis beaver 29 door Tw op 09/03/2016

Zeer tevreden mee

Prima banden! door Jo op 08/30/2016

Ideale oplossing om je mountainbike op de weg te gebruiken. Op versellingen na maar weinig verschil meer met koersfiets!

Veelzijdig door scalpel op 08/23/2016

Voor de tour en all mountain rijder de ideale band voor alle omstandigheden op alle parcours, met uitzondering van extreem modderig. Voor XCO en Marathon echter net iets te zwaar.

goed door bruno op 08/10/2016

een handig hulpstukje

goed door bruno op 08/10/2016

zeer goede kwaliteit zeker voor de prijs

goed door bruno op 08/10/2016

zeer goede alround band , maar het mag niet te slijkig zijn

Super fijne band! door Mario vd Langkruis op 08/06/2016

Ik heb er inmiddels een paar versleten (want dat gaat best snel) en ik vind ze erg fijn rijden, sinds kort op 25mm velgen en door de lagere bandenspanning nog iets meer grip. Mezcal is ook niet verkeerd maar ik vind de Peyote meer All-round, ik heb ook een Barzo die ik pak als het veel modder is aan de voorzijde maar ook in modder kan een Peyote goed genoeg. De Peyote's gaan de banden worden tijdens mijn deelname aan Duchenne heroes 2016. Tubeless maken is trouwens ook heel gemakkelijk, zonder latex kun je dr ook mee rijden.

Perfecte kit door Jürgen op 08/01/2016

Ideale kit om mee te nemen onderweg. Neemt niet veel plaats in en een groot gat kan direct dichtgemaakt worden.

Winter zomer voorband door kudw op 07/31/2016

ideale zomer en winterband (vooraan)

Topper ! door MsC op 07/29/2016

Snelle band, veel grip - gewicht iets hoger dan verwacht : 728g en 734g per band voor de TNT versie. De 'gewone' vouwband versie weegt exact 690g per band zoals opgegeven. Als de band wat lichter was,kreeg hij 5 sterren.

-- door kudw op 07/18/2016

rij al een tijdje winter zomer met deze voorband

prima door Godello op 07/17/2016

6 bar druk vind ik de max.

The beste bandenlichters ! door Pedros bandenlichters op 07/11/2016

Je hoeft er maar 1 mee te nemen Nooit schade aan velgen of binnenbanden

Binnenband topper door Didi op 07/09/2016

Heel goed materiaal.

Conti speed ride. door Didi op 07/09/2016

Heel goede band voor op de baan.

Goede service door Orbi op 06/21/2016

Kwaliteit verhouding prijs in orde , kan altijd beter maar toch dik tevreden , service is top!

Latex Air comp door Johan op 06/09/2016

Mooi alternatief voor niet tubeless te gaan ;)

race king door johan op 06/09/2016

zeer goede band met weinig rolweerstand!

top band door ivan op 06/05/2016

gisteren eerste wedstrijd mee gereden geeft geen krimp in de bochten top band voor bos onder grond en zeker in de zand

Maxxis Ardent 29 door Hans op 05/19/2016

Beste All round model!

geen door Hein op 05/14/2016

Product is prima.