Het blijk dat javascript uit staat op u browser
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Michelin Wild Race'R 26"

Michelin Wild Race'R

Mouse over the image for zoom

More Views

  • Michelin Wild Race'R

Band voor snelrijdend terrein. Uitstekend rendement. Optimale grip.

MICHELIN Wild Race’R beschikt over een aangepast profiel om de rolweerstand te verbeteren op snelrijdend terrein:
- Lage rubberblokken, verspreid over het hele loopvlak (uitstekend rendement).
- Ruitvormige noppen onder een hoek van 45° tegenover de rijrichting voor een groter aantal gripkanten en dus meer grip.

Eigenschappen per ondergrond


Meer weten over GUM-X, Reinforced Advanced Technology, etc. etc.?
Scroll lager en lees er alles over in de technologieën tab.

Kies uw gewenste versie
Art # Versie TPI Compound ETRTO Breedte Configurable Duplicate Specs Prijs Verzendklaar  
mwr26 Michelin Wild Race'R 26x2.25 TLR GUM-X TPI:
-

Compound:
-

ETRTO:
57-559

Breedte:
2.25

1

GEWICHT
470 GRAM.

EUR 25.95

Tijdelijk niet leverbaar

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk GRATIS verzending vanaf 65,-
UST Tubeless
De bijkomende rubberlaag op de flanken is een extra bescherming tegen agressies.
Bij de "UST Tubeless gehomologeerd " banden is er geen nood om bijkomend een preventieve vloeistof toe te voegen
Zonder binnenband en zonder toevoeging van vloeibare latex, bieden deze banden een uitstekende luchtdichtheid en zijn aangepast aan gebruik voor marathon, All-Mountain of enduro op gehavend terrein. Ze zijn wel zwaarder dan de nieuwe "Tubeless Ready" generatie

Reinforced Technology
Dankzij zijn bijkomende beschermlaag van hieldraad tot hieldraad, laat de MICHELIN Reinforced technologie toe om de weerstand van het karkas tegen agressies aan de flanken en het lekrijden door "snakebites" te verminderen. Deze technologie is bijzonder aangepast aan Enduro gebruik.

GUM-X
MICHELIN GUM-X Series is de laatste generatie compounds, door MICHELIN ontwikkeld voor zijn MTB gamma MICHELIN Wild Advanced. Beschikbaar op het volledige nieuwe gamma MICHELIN Wild Grip‘ R Advanced en MICHELIN Wild Race‘ R Advanced Ultimate. Al de ervaring van MICHELIN in het definë ren van zijn nieuwe rubbersamenstellingen laat de mountainbiker toe om een uitstekend evenwicht te vinden tussen grip, rendement en levensduur. MICHELIN GUM-X Series Compound is onderverdeeld in verschillende shore (durometer) hardheden: hoe lager de index, hoe zachter het rubber en omgekeerd, hoe hoger de index, hoe harder het rubber.

Advanced Technology
De "Advanced Technology" banden genieten van superieure prestaties dankzij hun specifiek profiel, rubbersamenstelling (GUM-X series) of de opbouw van het karkas (bvb Reinforced Technology)

TR
Draadband. Dit materiaal is zwaarder dan de aramide vezels die in soepele hieldraden gebruikt worden, maar is veel goedkoper. Weinig of niet gebruikt voor high performance banden, uitgezonderd DH banden (Down Hill of afdaling), zijn ze wel van heel goede kwaliteit.

TS
Vouwband. Aramide hieldraden, ontwikkeld om licht en soepel te zijn. Deze hieldraden hebben het voordeel dat ze heel licht en heel sterk zijn, wat een gewichtswinst van 40 à 70 gram per band oplevert. De MICHELIN Race en MTB high performance banden zijn allen uitgerust met dit type hieldraad.

Bron: fiets.michelin.be
Nog geen review beschikbaar.